Kötött galuskaleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 40 dkg liszt
- 1 fej vöröshagyma
- 3 liter víz
- 3 burgonya
- olaj
- só
- bors
- delikát
- pirospaprika
Elkészítése:
A tojásból, a lisztből és kevés sóból tésztát gyúrunk, amit vékonyra nyújtunk.
A vöröshagymát apróra vágjuk, majd forró olajon megdinszteljük és a tűzről levéve megszórjuk pirospaprikával. A paprikás hagymát a tésztán egyenletesen eloszlatjuk, majd megszórjuk kevés delikáttal. A tésztát vékonyan feltekerjük, majd kis darabokat vágunk belőle, amikre csomót kötünk.
A vizet feltesszük főni, amit sóval, borssal és pici delikáttal ízesítünk. Beletesszük a karikára vágott burgonyát és amikor az félig megfőtt beletesszük a kötött galuskákat.
Ha a tészta és a burgonya is puhára főtt a leves elkészült.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »