Kapros pulykaleves recept

Hozzávalók:
- 40 dkg pulykamell filé vagy pulykacomb filé
- 3-4 sárgarépa
- 1 póréhagyma
- 20 dkg zöldborsó
- 1 nagy tejföl
- kapor (lehet szárított is)
- só
- bors
Elkészítése:
A sárgarépát, póréhagymát karikákra, a húst kisebb kockákra vágjuk. Pici olajon a sárgarépát fedő alatt párolni kezdjük, pár perc múlva mehet hozzá a póré és a zöldborsó is. Sózzuk, borsozzuk és megszórjuk kaporral. Belerakjuk a húst, felengedjük annyi vízzel vagy csontlével, amennyi levest szeretnénk és készre főzzük. Tejföllel behabarjuk, ízesítjük, ha szükséges és jöhet bele még egy kis kapor.
Egyszerű, gyors és nagyon finom :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »