Kapros pulykaleves recept

Hozzávalók:
- 40 dkg pulykamell filé vagy pulykacomb filé
- 3-4 sárgarépa
- 1 póréhagyma
- 20 dkg zöldborsó
- 1 nagy tejföl
- kapor (lehet szárított is)
- só
- bors
Elkészítése:
A sárgarépát, póréhagymát karikákra, a húst kisebb kockákra vágjuk. Pici olajon a sárgarépát fedő alatt párolni kezdjük, pár perc múlva mehet hozzá a póré és a zöldborsó is. Sózzuk, borsozzuk és megszórjuk kaporral. Belerakjuk a húst, felengedjük annyi vízzel vagy csontlével, amennyi levest szeretnénk és készre főzzük. Tejföllel behabarjuk, ízesítjük, ha szükséges és jöhet bele még egy kis kapor.
Egyszerű, gyors és nagyon finom :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »