Joghurtos gyümölcsleves recept
Hozzávalók:
- 25 dkg meggy
- 4 szem alma
- 25 dkg eper
- 2 rúd egész fahéj
- 1/2 rúd vanília
- 4 evőkanál xilit
- 1 csipet só
- 1 nagy doboz görög joghurt
Elkészítése:
A gyümölcsöket megmossuk, az almát meghámozzuk és negyedeljük, annyi vízzel felengedjük, hogy ellepje őket.
Még hidegen hozzáadjuk a joghurtot és a xilitet, sót és feltesszük a tűzre, amikor megpuhult az alma, akkor már kész is és mehet hűtőfürdőbe.
Amikor kihűlt akkor a hűtőbe tehetjük és kevés citromfűvel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »


