Hideg málnakrémleves recept

Hozzávalók:
- 300 g málna
- 2 kis doboz málnás joghurt (2*125 g)
- 1 kis doboz habtejszín (200 ml)
- Porcukor ízlés szerint
Elkészítése:
A málnát megtisztítjuk, kicsit lecsöpögtetjük. Pár szemet félreteszünk a díszítéshez. Érdemes átpasszírozni, mert zavaróak lehetnek az apró magvak.
Egy tálkába öntjük a joghurttal és a habtejszínnel együtt. Adhatunk hozzá ízlés szerint porcukrot, esetleg mézet. Én most nem tettem bele, kicsit savanykás lett, de a melegben ez jobban esik.
Pár perc alatt összeturmixoljuk. Behűtve, pár szem málnával, mentalevéllel díszítve kínáljuk.
Tipp:
Nem is nevezném igazából levesnek, inkább gyümölcsös nyári hűsítőnek.
Nagyon egyszerűen és hamar elkészíthető.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »