Hamis raguleves recept

Hozzávalók:
- 20 dkg darált hús
- 2 közepes sárgarépa
- 1 közepes zöldség
- 1 kisebb hagyma
- továbbá ki mit szeret : zöldborsó,karfiol stb.
- 1 babérlevél
- 3-5 szem bors
- 1 kiskanál liszt vagy gombaleves porban
- ételízesítő
- levestészta vagy rizs
Elkészítése:
Apróra vágni a hagymát és a zöldségeket, megdinsztelni olajon a darált hússal. Meghinteni lisztel vagy gombalevesporral, dinsztelni még egy kicsit. Felönteni vízzel, beletenni a szemes borsot, a babérlevelet és az ételízesítőt. Ha a zöldség már puha levestésztát vagy rizst belefőzni. Meg lehet bolondítani egy kis citrommal, ecettel vagy tejföllel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »