Gyümölcsleves recept

Hozzávalók:
- 1 nagy marék meggy
- 10-12 szem eper felszeletelve
- 1 nagy marék fekete cseresznye
További hozzávalók:
- fahéj
- szegfűszeg
- 2 ek cukor (vagy édesítőszer)
- 1 ek vaníliás pudingpor
- 2 dl tej
- pici só
Elkészítése:
Lobogó vízben felfőzzük a fűszereket (tegyük tearózsába). Hozzáadjuk a cukrot és a sót, majd beletesszük a vízbe a gyümölcsöket.
A pudingport a tejjel csomómentesre keverjük, majd a forró levesből keveset hozzámerünk, átkeverjük, végül a leveshez adjuk. Összefőzzük és levesszük a tűzről.
Melegen is hidegen is nagyon finom
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »