Gyümölcsleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 üveg meggybefőtt
- 1/2 kg szilva
- 2-3 őszibarack
- csipet fahéj
- csipet szegfűszeg
- 2 karika citrom
- 2 evőkanál cukor
- 2-3 evőkanál liszt
- 200 ml főzőtejszín
Elkészítése:
A vizet /kb 2 liter/ a gyümölcsökkel és a cukorral felteszem főni. Megszórom a fahéjjal és a szegfűszeggel és belerakom a citromkarikákat.
Ha már forr a lisztet a tejszínnel csomómentesre elkeverem és folyamatos keverés mellet beleöntöm a levesbe. Még forralom egy kicsit, majd hidegen tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »