Gyümölcsleves recept

Hozzávalók:
- 1 kg magozott cseresznye
- 0,5 kg magozott meggy
- 1 ek méz
- 1-2 citrom karika
- pár szem szegfűszeg
- őrölt fahéj
- só
A habaráshoz:
- 2 dl főzőtejszín
- 1 cs puncs ízű pudingpor
Elkészítése:
A vizet feltettem egy lábasban, hozzáadtam a fahéjat, szegfűszeget, citromkarikákat, sót, mézet.
Összefőztem ,a darabos fűszereket kivettem,a végén a gyümölcsöket beletettem, majd puhulásig főztem.
A főzőtejszínt a pudingporral összekevertem és a levest behabartam.
Kihűtöttem és fogyasztottuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »