Gyümölcsleves recept

Hozzávalók:
- 1 kg magozott cseresznye
- 0,5 kg magozott meggy
- 1 ek méz
- 1-2 citrom karika
- pár szem szegfűszeg
- őrölt fahéj
- só
A habaráshoz:
- 2 dl főzőtejszín
- 1 cs puncs ízű pudingpor
Elkészítése:
A vizet feltettem egy lábasban, hozzáadtam a fahéjat, szegfűszeget, citromkarikákat, sót, mézet.
Összefőztem ,a darabos fűszereket kivettem,a végén a gyümölcsöket beletettem, majd puhulásig főztem.
A főzőtejszínt a pudingporral összekevertem és a levest behabartam.
Kihűtöttem és fogyasztottuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »