Gyümölcsleves recept

Hozzávalók:
- 1 kg magozott cseresznye
- 0,5 kg magozott meggy
- 1 ek méz
- 1-2 citrom karika
- pár szem szegfűszeg
- őrölt fahéj
- só
A habaráshoz:
- 2 dl főzőtejszín
- 1 cs puncs ízű pudingpor
Elkészítése:
A vizet feltettem egy lábasban, hozzáadtam a fahéjat, szegfűszeget, citromkarikákat, sót, mézet.
Összefőztem ,a darabos fűszereket kivettem,a végén a gyümölcsöket beletettem, majd puhulásig főztem.
A főzőtejszínt a pudingporral összekevertem és a levest behabartam.
Kihűtöttem és fogyasztottuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »