Gyümölcsleves recept

Hozzávalók:
- 1 kg magozott cseresznye
- 0,5 kg magozott meggy
- 1 ek méz
- 1-2 citrom karika
- pár szem szegfűszeg
- őrölt fahéj
- só
A habaráshoz:
- 2 dl főzőtejszín
- 1 cs puncs ízű pudingpor
Elkészítése:
A vizet feltettem egy lábasban, hozzáadtam a fahéjat, szegfűszeget, citromkarikákat, sót, mézet.
Összefőztem ,a darabos fűszereket kivettem,a végén a gyümölcsöket beletettem, majd puhulásig főztem.
A főzőtejszínt a pudingporral összekevertem és a levest behabartam.
Kihűtöttem és fogyasztottuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »