Gombaleves recept

Hozzávalók:
- egy fej hagyma
- 1 kg gomba
- majoránna
- liszt
- pirospaprika
- só
- delikát
- bors
- rizs
- tejföl
Elkészítés:
Egy fej hagymát összedarabolunk, kevés olajon a gombával megpároljuk. Majorannát szórunk rá. Ha felére összeesett a gomba, egy kanál liszttel, egy kiskanál pirospaprikával ízesítjük. Felöntjük vízzel, és sóval, delikáttal és borssal még tovább fokozzuk az ízesítést. Mikor megfőtt a levesünk, egy marék rizst rakunk bele, és tejföllel tálaljuk.
Küldte: Pálfi Bernadett
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mézen túl: a méhpempő valódi szuperélelmiszer, amit még kevesen ismernek (x)
Kevesen tudják, hogy a méhkaptár igazi értéke nemcsak a mézben rejlik, hane
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »