Gombaleves recept
Hozzávalók:
- egy fej hagyma
- 1 kg gomba
- majoránna
- liszt
- pirospaprika
- só
- delikát
- bors
- rizs
- tejföl
Elkészítés:
Egy fej hagymát összedarabolunk, kevés olajon a gombával megpároljuk. Majorannát szórunk rá. Ha felére összeesett a gomba, egy kanál liszttel, egy kiskanál pirospaprikával ízesítjük. Felöntjük vízzel, és sóval, delikáttal és borssal még tovább fokozzuk az ízesítést. Mikor megfőtt a levesünk, egy marék rizst rakunk bele, és tejföllel tálaljuk.
Küldte: Pálfi Bernadett
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »

