Gombaleves recept

Hozzávalók:
- egy fej hagyma
- 1 kg gomba
- majoránna
- liszt
- pirospaprika
- só
- delikát
- bors
- rizs
- tejföl
Elkészítés:
Egy fej hagymát összedarabolunk, kevés olajon a gombával megpároljuk. Majorannát szórunk rá. Ha felére összeesett a gomba, egy kanál liszttel, egy kiskanál pirospaprikával ízesítjük. Felöntjük vízzel, és sóval, delikáttal és borssal még tovább fokozzuk az ízesítést. Mikor megfőtt a levesünk, egy marék rizst rakunk bele, és tejföllel tálaljuk.
Küldte: Pálfi Bernadett
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »