Erős-savanyú leves recept
Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemellfilé
- kb. 70 dkg csípős vegyes vágott savanyúság
- 2 leveskocka
Elkészítése:
A savanyúságot kb. 1,5 liter vízzel feltesszük főni a felkockázott csirkemellel együtt. Beledobjuk a 2 leveskockát, és addig főzzük, amíg a hús meg nem puhul.
A legfinomabb leves a legegyszerűbb kategóriában.
Tipp:
Adhatunk hozzá pl. üveges kínai zöldséget, vagy nyers erős paprikát is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

