Erős-savanyú leves recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemellfilé
- kb. 70 dkg csípős vegyes vágott savanyúság
- 2 leveskocka
Elkészítése:
A savanyúságot kb. 1,5 liter vízzel feltesszük főni a felkockázott csirkemellel együtt. Beledobjuk a 2 leveskockát, és addig főzzük, amíg a hús meg nem puhul.
A legfinomabb leves a legegyszerűbb kategóriában.
Tipp:
Adhatunk hozzá pl. üveges kínai zöldséget, vagy nyers erős paprikát is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »