Borsóleves nokedlivel recept
Hozzávalók:
- 3/4 kg borsó(fagyasztott)
- 6-8 szál sárgarépa
- só
- bors
- vegeta
- leveskocka(én marhahúsleves kockát használtam)
- petrezselyem
- nokedli
Elkészítés:
A répát megpucolom,megmosom és felkarikázom. Nagy fazékba teszem a borsóval és olajon dinsztelem jó sokáig. Közben megfűszerezem,hogy jó ízűen dinsztelődjön. Mikor már a répa majdnem puha,felöntöm vízzel. Beleteszem a leveskockát és utána fűszerezek még. A répa teljes puhaságáig főzöm,aztán belekanalazom a nokedlit!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »


