Banán krémleves, banános tejszínnel recept

Hozzávalók:
- 10 banán
- cukor
- víz
- 2 dl főzőtejszín
- 1 vaníliás pudingpor
- 2 banános joghurt
- 500 ml tejszínhab
- habfixáló
Elkészítése:
8 db banánokat felvágom, (pár darabot félre teszek díszítéshez) összeturmixolom, felengedem vízzel, jól összekeverem. Kevergetés közben adom hozzá az ízlés szerinti cukrot. Majd ha felforrt, akkor a 2 dl főzőtejszínben elkevert vaníliás pudingot, a 2 banán joghurtot is hozzá adom. 3 perc után lezárom. A habfixálóval elkészítette tejszínhabot, összekeverem 2 leturmixolt banánnal.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »