Banán krémleves, banános tejszínnel recept
Hozzávalók:
- 10 banán
- cukor
- víz
- 2 dl főzőtejszín
- 1 vaníliás pudingpor
- 2 banános joghurt
- 500 ml tejszínhab
- habfixáló
Elkészítése:
8 db banánokat felvágom, (pár darabot félre teszek díszítéshez) összeturmixolom, felengedem vízzel, jól összekeverem. Kevergetés közben adom hozzá az ízlés szerinti cukrot. Majd ha felforrt, akkor a 2 dl főzőtejszínben elkevert vaníliás pudingot, a 2 banán joghurtot is hozzá adom. 3 perc után lezárom. A habfixálóval elkészítette tejszínhabot, összekeverem 2 leturmixolt banánnal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

