Banán krémleves, banános tejszínnel recept

Hozzávalók:
- 10 banán
- cukor
- víz
- 2 dl főzőtejszín
- 1 vaníliás pudingpor
- 2 banános joghurt
- 500 ml tejszínhab
- habfixáló
Elkészítése:
8 db banánokat felvágom, (pár darabot félre teszek díszítéshez) összeturmixolom, felengedem vízzel, jól összekeverem. Kevergetés közben adom hozzá az ízlés szerinti cukrot. Majd ha felforrt, akkor a 2 dl főzőtejszínben elkevert vaníliás pudingot, a 2 banán joghurtot is hozzá adom. 3 perc után lezárom. A habfixálóval elkészítette tejszínhabot, összekeverem 2 leturmixolt banánnal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »