Almás csirkeleves recept
Hozzávalók:
- 1csirkeaprólék májjal együtt
- 2db borízű alma
- fél tubus zöldségkrém
- 1 dl. tejföl
- 1 ek. rizsliszt
- só, fehérbors
Elkészítése: A feldarabolt csirkeaprólékot a zöldségkrémmel együtt kuktába teszem, és felöntöm egy liter vízzel. A cikkekre darabolt almát 3dl. vízben kevés cukorral. és csöpp sóval 5 percig forraljuk. A rizsliszttel simára habart tejfölt beleforraljuk, csöpp fahéjjal ízesítjük és a leveshez adjuk. Az egészet jól összeforraljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


