Almás csirkeleves recept
Hozzávalók:
- 1csirkeaprólék májjal együtt
- 2db borízű alma
- fél tubus zöldségkrém
- 1 dl. tejföl
- 1 ek. rizsliszt
- só, fehérbors
Elkészítése: A feldarabolt csirkeaprólékot a zöldségkrémmel együtt kuktába teszem, és felöntöm egy liter vízzel. A cikkekre darabolt almát 3dl. vízben kevés cukorral. és csöpp sóval 5 percig forraljuk. A rizsliszttel simára habart tejfölt beleforraljuk, csöpp fahéjjal ízesítjük és a leveshez adjuk. Az egészet jól összeforraljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »


