Almás csirkeleves recept

Hozzávalók:
- 1csirkeaprólék májjal együtt
- 2db borízű alma
- fél tubus zöldségkrém
- 1 dl. tejföl
- 1 ek. rizsliszt
- só, fehérbors
Elkészítése: A feldarabolt csirkeaprólékot a zöldségkrémmel együtt kuktába teszem, és felöntöm egy liter vízzel. A cikkekre darabolt almát 3dl. vízben kevés cukorral. és csöpp sóval 5 percig forraljuk. A rizsliszttel simára habart tejfölt beleforraljuk, csöpp fahéjjal ízesítjük és a leveshez adjuk. Az egészet jól összeforraljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »