Almaleves recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 60 dkg. alma
- 2 dl tejföl
- 2 dkg liszt
- 5 dkg cukor
- citromlé, fahéhéj, só
Elkészítése:
A vékony szeletekre vágott megtisztított almát, fahéjjal, 2 l hideg vízzel, cukorral, citromhéjjal, sóval feltesszük főni.Ha megfött behabarjuk tejföllel elkevert liszttel, újra felfőzzük.
Megjegyzés: Itt az alma szezon. Igen egyszerű, de a melegben nagyon finom tud lenni hidegen kompótként.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.