Almaleves recept

Hozzávalók:
- 60 dkg. alma
- 2 dl tejföl
- 2 dkg liszt
- 5 dkg cukor
- citromlé, fahéhéj, só
Elkészítése:
A vékony szeletekre vágott megtisztított almát, fahéjjal, 2 l hideg vízzel, cukorral, citromhéjjal, sóval feltesszük főni.Ha megfött behabarjuk tejföllel elkevert liszttel, újra felfőzzük.
Megjegyzés: Itt az alma szezon. Igen egyszerű, de a melegben nagyon finom tud lenni hidegen kompótként.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »