Virslivirág recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 9 db virsli
- 1 csomag fagyasztott leveles tészta
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- szezámmag
- mustár
- ketchup
Elkészítése:
A fagyasztott leveles tésztát kiolvasztjuk, majd kinyújtjuk. Megkenjük ketchuppal, mustárral (ízlés szerint a kenés el is hagyható), és virsli nagyságú darabokra vagdossuk.
Beletekerjük a virsliket, bevagdossuk, de nem teljesen, majd kört formázunk belőle, és a két végén összenyomjuk a tésztát.
Tojással lekenjük, és szezámmaggal megszórjuk. Előmelegített sütőben 180 fokon szép pirosra sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »