Virslipástétomos virág recept

Hozzávalók:
- 30 dkg virsli
- 15 dkg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ek. mustár
- só
- őrölt fekete bors
- vegeta
- pirospaprika
- 4 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 db paradicsom
- fodros petrezselyem levél
Elkészítése:
A meghámozott burgonyát sós vízben megfőzzük, majd a virslit is. Amikor elkészültek alaposan összenyomkodjuk. Hozzáadjuk a kockára darabolt vöröshagymát, mustárt és késhegynyi pirospaprikát, sót. Jól összedolgozzuk és egy tányérra halmozzuk. A főtt tojások sárgáját kiszedjük, a fehérjét 4 db cikkre vágjuk. A tojássárgáját a pástétom tetejére rendezzük és körbe kirakjuk tojásfehérjével, a cikkek közé paradicsom szeleteket teszünk. Körbe petrezselyemzölddel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »