Virslipástétomos virág recept

Hozzávalók:
- 30 dkg virsli
- 15 dkg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ek. mustár
- só
- őrölt fekete bors
- vegeta
- pirospaprika
- 4 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 db paradicsom
- fodros petrezselyem levél
Elkészítése:
A meghámozott burgonyát sós vízben megfőzzük, majd a virslit is. Amikor elkészültek alaposan összenyomkodjuk. Hozzáadjuk a kockára darabolt vöröshagymát, mustárt és késhegynyi pirospaprikát, sót. Jól összedolgozzuk és egy tányérra halmozzuk. A főtt tojások sárgáját kiszedjük, a fehérjét 4 db cikkre vágjuk. A tojássárgáját a pástétom tetejére rendezzük és körbe kirakjuk tojásfehérjével, a cikkek közé paradicsom szeleteket teszünk. Körbe petrezselyemzölddel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »