Ünnepi alagút recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- gépsonka
- 1 kis borsó konzerv
- 1 piros húsú paprika apróra kockázva
- 8 db sonkatekercs
- 1 cs étkezési zselatin
- 1 húsleves kocka
Elkészítése:
A zselatint a leveskockával felfőzöm, megvárom míg langyosra hűl, őzgerinc formát folpackal kibélelem.
Az aljára teszek egy kis levet és pár szelet tojást, rá megy minden más rétegezve, tetszés és ízlés szerint, a rétegek közé teszek a zselatinos léből, ha kihül hűtőbe teszem, és kb 2 óra múlva kifordítom a formából, szeletelhető is. (Ki mit szeret, tehet bele babot, bébi kukoricát, stb. is) Nem csak mutatós, finom is :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »