Ünnepi alagút recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- gépsonka
- 1 kis borsó konzerv
- 1 piros húsú paprika apróra kockázva
- 8 db sonkatekercs
- 1 cs étkezési zselatin
- 1 húsleves kocka
Elkészítése:
A zselatint a leveskockával felfőzöm, megvárom míg langyosra hűl, őzgerinc formát folpackal kibélelem.
Az aljára teszek egy kis levet és pár szelet tojást, rá megy minden más rétegezve, tetszés és ízlés szerint, a rétegek közé teszek a zselatinos léből, ha kihül hűtőbe teszem, és kb 2 óra múlva kifordítom a formából, szeletelhető is. (Ki mit szeret, tehet bele babot, bébi kukoricát, stb. is) Nem csak mutatós, finom is :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »