Ünnepi alagút recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- gépsonka
- 1 kis borsó konzerv
- 1 piros húsú paprika apróra kockázva
- 8 db sonkatekercs
- 1 cs étkezési zselatin
- 1 húsleves kocka
Elkészítése:
A zselatint a leveskockával felfőzöm, megvárom míg langyosra hűl, őzgerinc formát folpackal kibélelem.
Az aljára teszek egy kis levet és pár szelet tojást, rá megy minden más rétegezve, tetszés és ízlés szerint, a rétegek közé teszek a zselatinos léből, ha kihül hűtőbe teszem, és kb 2 óra múlva kifordítom a formából, szeletelhető is. (Ki mit szeret, tehet bele babot, bébi kukoricát, stb. is) Nem csak mutatós, finom is :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »