Töltött paradicsom recept

Hozzávalók:
- 3 db paradicsom(lehet több is)
- 1 szál újhagyma
- 5 dkg csirkemellsonka
- 1 ek tejföl
- 1/2 tubus natúr sajtkrém
Díszítéshez:
- petrezselyem
- pár szál snidling
- 6 szem szegfűszeg
Elkészítése:
Az újhagymát és a sonkát apróra feldaraboljuk és összekeverjük a sajtkrémmel és a tejföllel.Ízlés szerint sózzuk(nagyon kicsit).
A paradicsomok tetejét levágjuk,belsejét kivájjuk és a krémmel megtöltjük. Az egyik paradicsomnak a haja fodros petrezselyem a másik kettőé csíkokra vágott snidling. A szemük szegfűszeg,szájukat majonézzel húzzuk ki.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »