Töltött paradicsom recept

Hozzávalók:
- 3 db paradicsom(lehet több is)
- 1 szál újhagyma
- 5 dkg csirkemellsonka
- 1 ek tejföl
- 1/2 tubus natúr sajtkrém
Díszítéshez:
- petrezselyem
- pár szál snidling
- 6 szem szegfűszeg
Elkészítése:
Az újhagymát és a sonkát apróra feldaraboljuk és összekeverjük a sajtkrémmel és a tejföllel.Ízlés szerint sózzuk(nagyon kicsit).
A paradicsomok tetejét levágjuk,belsejét kivájjuk és a krémmel megtöltjük. Az egyik paradicsomnak a haja fodros petrezselyem a másik kettőé csíkokra vágott snidling. A szemük szegfűszeg,szájukat majonézzel húzzuk ki.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »