Töltött paradicsom recept

Hozzávalók:
- 3 db paradicsom(lehet több is)
- 1 szál újhagyma
- 5 dkg csirkemellsonka
- 1 ek tejföl
- 1/2 tubus natúr sajtkrém
Díszítéshez:
- petrezselyem
- pár szál snidling
- 6 szem szegfűszeg
Elkészítése:
Az újhagymát és a sonkát apróra feldaraboljuk és összekeverjük a sajtkrémmel és a tejföllel.Ízlés szerint sózzuk(nagyon kicsit).
A paradicsomok tetejét levágjuk,belsejét kivájjuk és a krémmel megtöltjük. Az egyik paradicsomnak a haja fodros petrezselyem a másik kettőé csíkokra vágott snidling. A szemük szegfűszeg,szájukat majonézzel húzzuk ki.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »