Tejmentes puding recept

Hozzávalók:
- 1 csomag tetszőleges ízű pudingpor
- 4 dl folyékony állagú totu
- 3-4 dkg cukor vagy eritrit/xilit ízlés szerint
Elkészítése:
3 dl totut, a cukrot vagy édesítőt forraljuk fel. A pudingport a maradék totuval simára keverjük, majd a forrásban lévő folyadékot lehúzzuk a tűzhelyről és ehhez öntjük a pudingporos keveréket, csomómentesre keverjük és visszatesszük a tűzhelyre.
Gyorsan fog sűrűsödni, ezért alaposan és gyorsan kell kevergetni, amíg újra el nem kezd rotyogni. Ekkor hideg vízzel kiöblített formába kanalazzuk a forró pudingot.
Ha kihűlt, a formából könnyen kifordítható és már fogyaszthatjuk is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »