Tejmentes puding recept

Hozzávalók:
- 1 csomag tetszőleges ízű pudingpor
- 4 dl folyékony állagú totu
- 3-4 dkg cukor vagy eritrit/xilit ízlés szerint
Elkészítése:
3 dl totut, a cukrot vagy édesítőt forraljuk fel. A pudingport a maradék totuval simára keverjük, majd a forrásban lévő folyadékot lehúzzuk a tűzhelyről és ehhez öntjük a pudingporos keveréket, csomómentesre keverjük és visszatesszük a tűzhelyre.
Gyorsan fog sűrűsödni, ezért alaposan és gyorsan kell kevergetni, amíg újra el nem kezd rotyogni. Ekkor hideg vízzel kiöblített formába kanalazzuk a forró pudingot.
Ha kihűlt, a formából könnyen kifordítható és már fogyaszthatjuk is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »