Puding napocska recept
 
                            Nehézségi szint:
		Nincs adat
	Elkészítési idő:
		60 perc
	Mennyiség:
		4 fő részére
	Mennyibe kerül?
		Nincs adat
	Hozzávalók:
- 1 liter tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 6 ek kristálycukor
- 1 db barack konzerv
- 3 szem meggybefőtt
- tortadara
Elkészítése:
A barackot lecsepegtetjük és vékony szeletekre vágjuk. A pudingot a szokásos módon elkészítjük, majd vízzel kiöblített tálba öntjük és hagyjuk kihűlni. Egy tálcára borítjuk és körberakjuk kompóttal. Meggyből lesz a szeme és tortadarából a szája:)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom » 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »


