Pillangó reggeli recept

Hozzávalók:
- 1 db kígyóuborka
- koktélparadicsom
- olívabogyó
- 10 dkg párizsi
- 15 dkg paprikás szalámi
Elkészítése:
Az uborkát vékonyan felszeleteljük. A párizsi szeletekből vágunk ki kisebb köröket és egy tálca közepébe tesszük egymás fölé. Ezekre kerül a koktél paradicsom. Uborka szeletekből kirakjuk a pillangó szárnyait. A megmaradt üres részre tesszük a paprikás szalámit. Olívabogyóval díszítjük és 1 db-ot félbe vágunk (ez lesz a szeme).
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »