Pillangó reggeli recept

Hozzávalók:
- 1 db kígyóuborka
- koktélparadicsom
- olívabogyó
- 10 dkg párizsi
- 15 dkg paprikás szalámi
Elkészítése:
Az uborkát vékonyan felszeleteljük. A párizsi szeletekből vágunk ki kisebb köröket és egy tálca közepébe tesszük egymás fölé. Ezekre kerül a koktél paradicsom. Uborka szeletekből kirakjuk a pillangó szárnyait. A megmaradt üres részre tesszük a paprikás szalámit. Olívabogyóval díszítjük és 1 db-ot félbe vágunk (ez lesz a szeme).
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »