Parti szendvics recept
Hozzávalók:
- 6 db zsemle
- 12 szelet párizsi vagy bármilyen felvágott
- margarin a kenéshez
- 12 db koktélparadicsom
- 24 szem zöldborsó
- 1 db uborka
- 10 dkg reszelt sajt
Elkészítése: A zsemléket kettévágjuk, és mindkét oldalát megkenjük vajjal vagy margarinnal.
Mindegyikre teszünk egy szelet felvágottat.
A koktélparadicsomokat kettévágjuk, és a zsemle közepére tesszük (ez lesz az orra). Paradicsomból vékony cikkeket szelünk (ez lesz a szája).
Az orra mellé teszünk egy-egy kis majonézt, arra teszünk egy-egy szem zöldborsót.
Az uborkát meghámozzuk, és apró csíkokat vágunk belőle. A zöldborsó fölé tesszük (ez lesz a szemöldöke:)))
Reszelt sajt lesz a haja:))
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »

