Parti szendvics recept

Hozzávalók:
- 6 db zsemle
- 12 szelet párizsi vagy bármilyen felvágott
- margarin a kenéshez
- 12 db koktélparadicsom
- 24 szem zöldborsó
- 1 db uborka
- 10 dkg reszelt sajt
Elkészítése: A zsemléket kettévágjuk, és mindkét oldalát megkenjük vajjal vagy margarinnal.
Mindegyikre teszünk egy szelet felvágottat.
A koktélparadicsomokat kettévágjuk, és a zsemle közepére tesszük (ez lesz az orra). Paradicsomból vékony cikkeket szelünk (ez lesz a szája).
Az orra mellé teszünk egy-egy kis majonézt, arra teszünk egy-egy szem zöldborsót.
Az uborkát meghámozzuk, és apró csíkokat vágunk belőle. A zöldborsó fölé tesszük (ez lesz a szemöldöke:)))
Reszelt sajt lesz a haja:))
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »