Majonézes párizsi saláta recept
Hozzávalók:
- 30 dkg párizsi
- 7 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 4 db savanyú uborka
- 1 fej vöröshagyma
- 0,5 tubus majonéz (nagy)
- 2 dl tejföl
- só
- őrölt fekete bors
- pici citromlé
Díszítéshez:
- olívabogyó
- 1 db paradicsom
Elkészítése:
A párizsit vékony, kicsi csíkokra vágjuk, a főtt tojást, savanyú uborkát felkockázzuk. A majonézt a tejföllel kikeverjük, pici citromlevet adunk hozzá, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a párizsit, a savanyú uborkát, főtt tojást és az apró kockára vágott vöröshagymát, majd óvatosan összekeverjük. Egy tányérra halmozzuk és csíkokra vágott olívabogyóval arcot készítünk neki. Paradicsomból pedig nyelvet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

