Majonézes párizsi saláta recept

Hozzávalók:
- 30 dkg párizsi
- 7 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 db savanyú uborka
- 1 fej vöröshagyma
- 0,5 tubus majonéz (nagy)
- 2 dl tejföl
- só
- őrölt fekete bors
- pici citromlé
Díszítéshez:
- olívabogyó
- 1 db paradicsom
Elkészítése:
A párizsit vékony, kicsi csíkokra vágjuk, a főtt tojást, savanyú uborkát felkockázzuk. A majonézt a tejföllel kikeverjük, pici citromlevet adunk hozzá, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a párizsit, a savanyú uborkát, főtt tojást és az apró kockára vágott vöröshagymát, majd óvatosan összekeverjük. Egy tányérra halmozzuk és csíkokra vágott olívabogyóval arcot készítünk neki. Paradicsomból pedig nyelvet.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »