Házi nutella recept

Hozzávalók:
- 20 dkg pörkölt török mogyoró
- 30 dkg étcsokoládé
- 2 ek cukrozott sűrített tej
- 2 dl habtejszín
Elkészítése:
A mogyorót daráljuk le annyira, hogy egy mogyoró masszát kapjunk.
Vízgőz felett olvasszuk fel a csokoládét, majd adjuk hozzá a tejszínt és a sűrített tejet.
A mogyorómasszát keverjük a csokihoz, és kész is a házi nutellánk, már csak le kell hűteni és megenni :)
Tipp:
Ha kicsit hígabbra szeretnéd csinálni, még 1 dl tejet is adhatsz hozzá!
A házi nutella kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 10 g
Szénhidrát: 27 g
Zsír: 32 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »