Gyümölcsből hableány recept

Hozzávalók:
- 2 db banán
- 0,5 csomag szárított áfonya
- 3 szem aszalt sárgabarack
Elkészítése:
A két banán közül az egyiket háromnegyedéig hosszába vágjuk, míg a másikat kettévágjuk, majd hosszába is és ebből elkészítjük a haját. A maradék banánból a kezeit és az uszonyát alakítjuk ki. Áfonyából tesszük ki a szemeit és az uszonyát. Sárgabarack lesz a szája és a felső teste.
Nagyon sok variációban el lehet készíteni. Egy kis változatosság.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »