Gyümölcsből hableány recept

Hozzávalók:
- 2 db banán
- 0,5 csomag szárított áfonya
- 3 szem aszalt sárgabarack
Elkészítése:
A két banán közül az egyiket háromnegyedéig hosszába vágjuk, míg a másikat kettévágjuk, majd hosszába is és ebből elkészítjük a haját. A maradék banánból a kezeit és az uszonyát alakítjuk ki. Áfonyából tesszük ki a szemeit és az uszonyát. Sárgabarack lesz a szája és a felső teste.
Nagyon sok variációban el lehet készíteni. Egy kis változatosság.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »