Gyümölcsből hableány recept
Hozzávalók:
- 2 db banán
- 0,5 csomag szárított áfonya
- 3 szem aszalt sárgabarack
Elkészítése:
A két banán közül az egyiket háromnegyedéig hosszába vágjuk, míg a másikat kettévágjuk, majd hosszába is és ebből elkészítjük a haját. A maradék banánból a kezeit és az uszonyát alakítjuk ki. Áfonyából tesszük ki a szemeit és az uszonyát. Sárgabarack lesz a szája és a felső teste.
Nagyon sok variációban el lehet készíteni. Egy kis változatosság.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

