Epres-joghurtos reggeli recept

Hozzávalók:
Személyenként:
- 1 marék natúr kukoricapehely
- 4-5 szem eper
- 1,5 dl natúr joghurt
- 2 evőkanál méz
Elkészítése:
Az epret mossuk meg, majd csepegtessük le, vágjuk gerezdekre a szemeket. A joghurthoz keverjük hozzá a mézet.
Egy pohár aljába helyezzünk néhány gerezd epret, szórjunk rá kukoricapelyhet, majd ismét epret.
Rétegezzük egymás után, majd öntsük rá a mézes joghurtot, és a tetejét is rakjuk ki eperrel.
Az epres-joghurtos reggeli kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 2 g
Szénhidrát: 24 g
Zsír: 2 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »