Cake pops (Nyalóka süti) recept

Hozzávalók:
- 40 dkg piskótatészta, vagy bármilyen sütemény maradék
- 6 ek mascarpone, vagy lehet lekvár, illetve mogyorókrém is
- cukor ízlés szerint
- 20 dkg étcsoki
- 20 dkg fehércsoki
- kókuszreszelék, vagy bármilyen cukor díszítésnek
Elkészítése:
A piskótát a mascarponével alaposan összegyúrjuk, majd dió nagyságú golyókat formázunk belőle. (Ebből az adagból kb 20 lesz) 1 órára a mélyhűtőbe tesszük dermedni, közben forró víz fölött megolvasztjuk a csokikat külön-külön. Pálcikára szúrjuk a golyókat, majd egyenként a fehér, illetve az étcsokiba mártjuk. Megszórjuk kókuszreszelékkel, vagy cukorkával és megvárjuk amíg a fölösleges csoki lecsöpög. Tálalásig hűtőben tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »