Cake pops (Nyalóka süti) recept

Hozzávalók:
- 40 dkg piskótatészta, vagy bármilyen sütemény maradék
- 6 ek mascarpone, vagy lehet lekvár, illetve mogyorókrém is
- cukor ízlés szerint
- 20 dkg étcsoki
- 20 dkg fehércsoki
- kókuszreszelék, vagy bármilyen cukor díszítésnek
Elkészítése:
A piskótát a mascarponével alaposan összegyúrjuk, majd dió nagyságú golyókat formázunk belőle. (Ebből az adagból kb 20 lesz) 1 órára a mélyhűtőbe tesszük dermedni, közben forró víz fölött megolvasztjuk a csokikat külön-külön. Pálcikára szúrjuk a golyókat, majd egyenként a fehér, illetve az étcsokiba mártjuk. Megszórjuk kókuszreszelékkel, vagy cukorkával és megvárjuk amíg a fölösleges csoki lecsöpög. Tálalásig hűtőben tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »