Cake pops (Nyalóka süti) recept

Hozzávalók:
- 40 dkg piskótatészta, vagy bármilyen sütemény maradék
- 6 ek mascarpone, vagy lehet lekvár, illetve mogyorókrém is
- cukor ízlés szerint
- 20 dkg étcsoki
- 20 dkg fehércsoki
- kókuszreszelék, vagy bármilyen cukor díszítésnek
Elkészítése:
A piskótát a mascarponével alaposan összegyúrjuk, majd dió nagyságú golyókat formázunk belőle. (Ebből az adagból kb 20 lesz) 1 órára a mélyhűtőbe tesszük dermedni, közben forró víz fölött megolvasztjuk a csokikat külön-külön. Pálcikára szúrjuk a golyókat, majd egyenként a fehér, illetve az étcsokiba mártjuk. Megszórjuk kókuszreszelékkel, vagy cukorkával és megvárjuk amíg a fölösleges csoki lecsöpög. Tálalásig hűtőben tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »