Zöldborsó angolosan recept

Hozzávalók:
- 1,5 kg zöldborsó
- 5 dkg vaj
- só
- csipetnyi cukor
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
A megtisztított zöldborsót a forró vajban megforgatjuk, és megsózva, fedő alatt, abban a lében, amit enged, puhára pároljuk. Tálalás előtt enyhén megcukrozzuk, és a petrezselyemzölddel meghintjük. Ha konzervborsóból készítjük, a leszűrt borsót forgatjuk meg a vajban, és megízesítve felmelegítjük, de nem forraljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »