Szilvalekváros krumplipogácsa recept

Hozzávalók:
- 1 kg krumpli/áttört, hámozott főtt krumpli, hidegen/
- 1 kg rétesliszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só ízlés szerint
- szilvalekvár
Elkészítése:
A hozzávalókat összedolgozzuk, kb. 5 mm vastagra sodorjuk nyújtódeszkán, 10×10 cm-es darabokra metéljük, kanállal szilvalekvárt rakunk bele. Félbehajtjuk, zsírozott tepsiben, elektromos sütőben 180 fokon sütjük, amíg kis színt kap /30-35 perc/. Savanyú krumplileveshez tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »