Sült őszibarack recept
Hozzávalók
- 8 szép őszibarack
- 5 dkg vaj
- reszelt szerecsendió
Elkészítés:
A kimagozott, meghámozott fél őszibarackokat magházukkal fölfelé kivajazott tűzálló tálba vagy zománcos tepsibe ültetjük. A mag helyére borsónyi vajat rakunk, és csipetnyi szerecsendióval meghintve, a sütőben (vagy roston) megsütjük. Készíthetjük lecsurgatott barackbefőttből is, akkor rövidebb ideig sütjük. Pecsenye és főleg sült szárnyas rendkívül finom körítése.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

