Sajtos, sült rizi-bizi golyók recept

Hozzávalók:
- 50 dkg főtt rizs
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg aprított sajt
- 20 dkg főtt zöldborsó
- só
- 1 mk fehér bors
- 3 ek liszt
Sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A rizst a borsóval és az aprított sajttal elkeverjük, majd hozzáütjük a tojásokat. Sóval-borssal ízesítjük. Nedves kézzel golyókat formálunk a masszából, majd mindegyiket megforgatjuk lisztben.
Forró olajba téve aranysárgára sütjük.
Köretként, vagy önálló ételként is fogyaszthatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »