Sajtos, sült rizi-bizi golyók recept
Hozzávalók:
- 50 dkg főtt rizs
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 15 dkg aprított sajt
- 20 dkg főtt zöldborsó
- só
- 1 mk fehér bors
- 3 ek liszt
Sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A rizst a borsóval és az aprított sajttal elkeverjük, majd hozzáütjük a tojásokat. Sóval-borssal ízesítjük. Nedves kézzel golyókat formálunk a masszából, majd mindegyiket megforgatjuk lisztben.
Forró olajba téve aranysárgára sütjük.
Köretként, vagy önálló ételként is fogyaszthatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

