Rizskrokett recept

Hozzávalók:
- 15 dkg rizs
- 2 dkg liszt, 2 dkg vaj
- 1 dl tej
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsír vagy olaj a sütéshez
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A vajat a liszttel felhevítjük, hozzáadjuk a tejet és az egészet sűrű masszává főzzük. Ha kihűlt hozzáadjuk az előre kifőzött rizst, beleütünk egy tojást és jól összedolgozzuk. Kanállal vagy vizes kézzel rudacskákat formázunk belőle, melyet lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatunk és forró zsiradékban kisütjük.Kiváló körítésnek bármilyen hús ételhez.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »