Rizskrokett recept

Hozzávalók:
- 15 dkg rizs
- 2 dkg liszt, 2 dkg vaj
- 1 dl tej
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsír vagy olaj a sütéshez
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A vajat a liszttel felhevítjük, hozzáadjuk a tejet és az egészet sűrű masszává főzzük. Ha kihűlt hozzáadjuk az előre kifőzött rizst, beleütünk egy tojást és jól összedolgozzuk. Kanállal vagy vizes kézzel rudacskákat formázunk belőle, melyet lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatunk és forró zsiradékban kisütjük.Kiváló körítésnek bármilyen hús ételhez.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »