Párolt cékla recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 70 dkg cékla
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál olaj
- só
- ecet
- kevés cukor
Elkészítés:
A céklát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és a káposztareszelőn lereszeljük. Az olajban megpirítjuk a hagymát, a reszelt céklát megforgatjuk benne, és a párolt káposztához hasonlóan sóval, néhány csepp ecettel meg cukorral ízesítjük. Néhány percig pároljuk, és mindazokhoz az ételekhez tálalhatjuk, amihez párolt káposzta illik.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.