Parajlepény recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- fél kg paraj
- 6 dkg liszt
- 2 dl tej
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors
- zsír vagy olaj a sütéshez
Elkészítése:
A parajt megfőzzük, leszűrjük és áttörjük. A liszttel és a tejjel péppé főzzük, ha kihűlt hozzákeverjük a tojás sárgáját, sót és borsot ízlés szerint és a tojások keményre vert habját is. Kanállal kis gömböket szaggatunk, melyeket forró olajban vagy zsírban sütünk ki.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.