Panírozott hagymakarikák recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 2 nagy fej vöröshagyma
- 3 ek. FreeFrom liszt (aki nem glutén érzékeny: 3 ek. finomliszt)
- 1 csomag sütőpor
- 15 ml étolaj + a sütéshez
- 2 dl szódavíz
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- csipet só
Elkészítése:
A hagymákat megpucolom, kb. 1 cm vastag szeletekre vágom és szétszedem a karikákat.
Egy tálban teljesen simára keverem a hozzávalókat majd ebben forgatom meg a hagyma karikákat és forró olajban aranybarnára sütöm.
Papírtörlőn lecsepegtetem, sült húsokhoz, salátákhoz kínálom.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »