Krumplis pite recept
Hozzávalók:
- 1 kg krumpli meghámozva, szeletelve
- olaj
- só
- bors
Öntet: (sűrű palacsinta tészta)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- 0,5 dl olaj
- 0,5 l tej
- 20 dkg liszt
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
Egy jénai tálat kiolajozunk, majd beleszeleteljük a krumpliszeleteket, sózzuk, borsozzuk.
Elkészítjük a leírtak alapján a palacsintatésztát, majd ráöntjük a krumplira. Előmelegített sütőben kb 1,5 óráig sütjük.
Kiváló köret, de önmagában is finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

