Krumplis pite recept

Hozzávalók:
- 1 kg krumpli meghámozva, szeletelve
- olaj
- só
- bors
Öntet: (sűrű palacsinta tészta)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- 0,5 dl olaj
- 0,5 l tej
- 20 dkg liszt
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
Egy jénai tálat kiolajozunk, majd beleszeleteljük a krumpliszeleteket, sózzuk, borsozzuk.
Elkészítjük a leírtak alapján a palacsintatésztát, majd ráöntjük a krumplira. Előmelegített sütőben kb 1,5 óráig sütjük.
Kiváló köret, de önmagában is finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »