Hercegnő burgonya recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg burgonya
- 5 dkg vaj
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- reszelt szerecsendió
Elkészítése:
A burgonyát megpucoljuk, kis kockákra vágjuk, majd sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, összetörjük,mintha csak burgonyapürét készítenénk. Megvárjuk, míg langyosra hűl, és hozzáadjuk a tojások sárgáját és a vajat. ( Ha túl meleg még a burgonya ki fogja csapni). A fehérjét kemény habbá verjük és hozzáadjuk a burgonyához. Óvatosan hozzádolgozzuk és ízesítjük. Csillag csövű habzsákba töltjük és kis halmokat nyomunk ki belőle egy sütőpapírral bélelt tepsibe. 180 fokra előmelegített sütőben kb 30 perc alatt megsütjük. Akkor jó, ha a külseje ropogós a belseje viszont puha. Nagyon mutatós és finom köret.7
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »