Galuska recept

Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- 1 evőkanál olaj
Elkészítés:
A lisztet a tojással és annyi vízzel dolgozzuk össze, hogy könnyű, laza massza legyen, de nem dagasztjuk be, csak éppen összekeverjük. Megsózzuk, és lobogó sós vízbe kis galuskákat szaggatunk belőle. Egy percig forraljuk, amíg valamennyi galuska a víz felszínére fel nem jött, akkor szűrőbe öntjük, forró vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük, és a meleg olajba szedjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »