Csirke alakú krumplipüré recept
Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 2 dl tejföl
- 5 dkg margarin
- só
Díszítéshez:
- 1 db sárgarépa
- pár szál snidling
Elkészítése:
Krumplit meghámozzuk felkockázzuk és sós vízbe feltesszük főzni. Miután megfőtt leszűrjük és jól kikeverjük a tejföllel és a margarinnal. Adagonként egy tányérra halmozzuk, snidlinggel kirakjuk az alját és egy-egy kicsi darabot vágunk a szemének.
Sárgarépából kivágjuk a csőrét és a taréját.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

