Szamócás alma cider recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
3 perc
Mennyiség:
1 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 0,33 dl alma strongbow
- 2 marék friss szamóca
- ízlés szerint menta
Elkészítése:
A szamócát megmossuk, turmixgépbe tesszük, hozzáöntjük a cider felét, 1-2 levélke mentát (el is hagyható), és összeturmixoljuk. Hozzáöntjük a cider másik felét, és egy jégkockával töltött pohárba öntjük.
Mentával és szamócával díszítjük.
Egészségünkre!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »