Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rostos kajszidzsúsz recept

Rostos kajszidzsúsz
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1000 g kajszibarack (pürésített)
    • 200 g kristálycukor
    • 1 tk citromsav

    Elkészítése:

    A megmosott, kimagozott kajszibarackot feltesszük egy kevés vízzel főni (hogy ne kapjon oda). Ha megfőtt, botmixerrel pürésítjük. Hozzáadjuk a cukrot, citromsavat és felforraljuk. Kb 5 perc forrás után forró befőttes üvegekbe töltjük és lezárjuk.

    Az üvegeket száraz dunsztban fejjel lefelé hagyjuk kihűlni. Felhasználáskor 1:1 arányban (vagy ízlés szerint) hígítjuk csapvízzel, ásványvízzel, szódavízzel

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá