Rostos kajszidzsúsz recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1000 g kajszibarack (pürésített)
- 200 g kristálycukor
- 1 tk citromsav
Elkészítése:
A megmosott, kimagozott kajszibarackot feltesszük egy kevés vízzel főni (hogy ne kapjon oda). Ha megfőtt, botmixerrel pürésítjük. Hozzáadjuk a cukrot, citromsavat és felforraljuk. Kb 5 perc forrás után forró befőttes üvegekbe töltjük és lezárjuk.
Az üvegeket száraz dunsztban fejjel lefelé hagyjuk kihűlni. Felhasználáskor 1:1 arányban (vagy ízlés szerint) hígítjuk csapvízzel, ásványvízzel, szódavízzel
Forrás: https://www.receptekaz.com
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.