Sárgarépa ital recept
Hozzávalók:
- 60 dkg sárgarépa
- 70 db citrompótló
- 1 üveg jaffa szörp
- 7 l víz
- 1 kk nátrium benzonát
- 1/2 kg cukor (vagy édesitő)
Elkészítése:
Sárgarépát megpucolom, megfőzöm annyi vízben, hogy ellepje. Leszűröm majd leturmixolom.70 db citrompótlót feloldok 1 l ízben. Egy nagyobb edénybe összekeverem a le turmixolt sárgarépát, feloldott citrompótlót, jaffa szörpöt,1/2 kg cukrot (én édesítővel készítettem) és 7 l vizet. Teszek bele 1 kk nátrium benzonátot. Összekeverem, majd üvegekbe öntöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

