Levendula szörp recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg cukor
- 1 l víz
- 2 citrom leve
- 4 marék szárított levendulavirág
Elkészítése:
A cukorral felforralom a vizet. Amikor már forr, beleteszem a szárított virágot. 3 percig forralom, majd lekapcsolom a tűzhelyet. Beleteszem a citrom levét, a magját és a rostokat nem, majd leszűröm.
Tipp:
Ne forraljátok még egyszer, mert sokat veszít kellemes levendula illatából, színéből is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »