Forró csokoládé recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 3 kávéskanál csokoládé ízű pudingpor
- fél tábla csokoládé
- 1 ek kókuszreszelék
- 2 ek cukor
- fél l tej
- habtejszín
Elkészítése:
A tejet felmelegítjük, de ne forraljuk fel! Feloldjuk benne a csokoládét, majd hozzáadjuk a pudingport és a cukrot, majd sűrűsödésig főzzük. Poharakba töltjük tejszínhabbal és kókuszreszelékkel díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.