Citromos forralt bor recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
- 1 üveg (750 ml) fehérbor
- 7 ek méz
- 1 rúd fahéj
- 6 szem szegfűszeg
- 1 ek reszelt gyömbér
- 1 citrom
Elkészítése: Az egy üveg bort felmelegítjük, beletesszük a mézet, a fahéjat, a szegszűreget, a gyömbért és a citrom reszelt héját. Amikor felforr elzárjuk és bele teszünk egy kanállal a citrom levéből. Nem szabad sokáig forralni, csak épp forrjon fel.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.