Forró csokoládé recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
5 perc
Mennyiség:
1 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 2,5 dkg tejcsokoládé
- 2 dl tej
- 2 ek víz
Elkészítése:
Mikróban felmelegítjük a vizet kb. fél perc alatt. A forró vízbe beletesszük a csokit, és addig keverjük, míg homogén nem lesz, teljesen felolvad (kb. 10-15 mp).
Ezután felöntjük tejjel, és ha szükséges, megmelegítjük.
A forró csokoládé kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 120 kcal
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 11 g
Zsír: 7 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 11 g
Zsír: 7 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »