Forró csokoládé recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
5 perc
Mennyiség:
1 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 2,5 dkg tejcsokoládé
- 2 dl tej
- 2 ek víz
Elkészítése:
Mikróban felmelegítjük a vizet kb. fél perc alatt. A forró vízbe beletesszük a csokit, és addig keverjük, míg homogén nem lesz, teljesen felolvad (kb. 10-15 mp).
Ezután felöntjük tejjel, és ha szükséges, megmelegítjük.
A forró csokoládé kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 120 kcal
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 11 g
Zsír: 7 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 11 g
Zsír: 7 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »