Forró csokoládé recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
5 perc
Mennyiség:
1 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 2,5 dkg tejcsokoládé
- 2 dl tej
- 2 ek víz
Elkészítése:
Mikróban felmelegítjük a vizet kb. fél perc alatt. A forró vízbe beletesszük a csokit, és addig keverjük, míg homogén nem lesz, teljesen felolvad (kb. 10-15 mp).
Ezután felöntjük tejjel, és ha szükséges, megmelegítjük.
A forró csokoládé kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 120 kcal
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 11 g
Zsír: 7 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 11 g
Zsír: 7 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

