Forralt bor recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,75 liter száraz vörösbor
- 5 ek kristálycukor
- 1 ek fahéj
- 1 ek őrölt szegfűszeg
- 1 ek citromlé (100%-os)
- 3 dl narancslé (50%-os)
Elkészítése:
0,75 liter vörösbort felrakunk fazékban melegedni. Ha már meleg, belerakjuk a kristálycukrot, a fűszereket, a citromlevet és a narancslevet, és ha a fűszerek és a kristálycukor elolvadt benne, lekapcsoljuk a gázt alatta, mert nem szabad felforrnia.
Ha hűlt pár percet, poharakba töltjük egy merőkanál segítségével. Citromkarikával, koktéldísszel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mézen túl: a méhpempő valódi szuperélelmiszer, amit még kevesen ismernek (x)
Kevesen tudják, hogy a méhkaptár igazi értéke nemcsak a mézben rejlik, hane
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »