Forralt bor recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,75 liter száraz vörösbor
- 5 ek kristálycukor
- 1 ek fahéj
- 1 ek őrölt szegfűszeg
- 1 ek citromlé (100%-os)
- 3 dl narancslé (50%-os)
Elkészítése:
0,75 liter vörösbort felrakunk fazékban melegedni. Ha már meleg, belerakjuk a kristálycukrot, a fűszereket, a citromlevet és a narancslevet, és ha a fűszerek és a kristálycukor elolvadt benne, lekapcsoljuk a gázt alatta, mert nem szabad felforrnia.
Ha hűlt pár percet, poharakba töltjük egy merőkanál segítségével. Citromkarikával, koktéldísszel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »