Forralt bor recept

Hozzávalók:
- 1 üveg bor (lehet fehér vagy vörös is)
- 7,5dkg cukor
- fahéj
- szegfűszeg
- citrom, vagy narancs héj (esetleg citromkarika)
Elkészítése:
A bort felforraljuk, ízlés szerint teszünk bele cukrot, fahéjat és szegfűszeget
Ha van teatojás, akkor praktikus abban, mert akkor nem kell a fűszereket „kerülgetni”. A citromhéj vagy a citromkarika pikánssá teszi.
Hideg, havas téli estéken nagyon kellemes ital, enyhébb megfázások is kezelhetőek vele.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »