Forralt bor recept

Hozzávalók:
- 1 üveg bor (lehet fehér vagy vörös is)
- 7,5dkg cukor
- fahéj
- szegfűszeg
- citrom, vagy narancs héj (esetleg citromkarika)
Elkészítése:
A bort felforraljuk, ízlés szerint teszünk bele cukrot, fahéjat és szegfűszeget
Ha van teatojás, akkor praktikus abban, mert akkor nem kell a fűszereket „kerülgetni”. A citromhéj vagy a citromkarika pikánssá teszi.
Hideg, havas téli estéken nagyon kellemes ital, enyhébb megfázások is kezelhetőek vele.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »