Zöldségpörkölt recept

Hozzávalók:
- 10 dkg kolozsvári szalonna
- 2 fej hagyma
- 1cs franciasaláta alap
- 10 dkg. gomba
- 4 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors, pirospaprika
Elkészítése: Az apró kockára vágott kiolvasztott szalonna zsírján megfonnyasztjuk a hagymát. meghintjük paprikával, rárakjuk a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt saját levébe puhára főzzük. Ha megpuhult ráöntjük a 4 felvert tojást, és addig hagyjuk a tűzön, míg a tojás lágyan megköt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »