Zöldséges mártogatós recept

Hozzávalók:
- répa
- kígyóuborka
- kaliforniai paprika
- cukkíni
A sajtos mártogatóshoz:
- 25 dkg natúr krémsajt
- 2 db zöldhagyma, apróra vágva
- 1 teáskanál petrezselyemzöld, apróra vágva
- 1 teáskanál snidling, apróra vágva
- só
- bors
Elkészítés: A zöldségeket mossuk-pucoljuk meg, és vékony, hosszú hasábokra szeleteljük fel őket. Egyéni ízlés kérdése, hogy például az uborkának a héjétól megszabadulunk-e.
A sajtos mártogatós elkészítéséhez nincs más dolgunk, mint alaposan összekeverni a hozzávalókat.
A zöldségeket helyezzük gusztusosan egy tálra, és kínáljuk mellé a mártogatóst. A zöldséges mártogatóst ehetjük a főétkezések között, vacsorára, vagy egészségtelen nassolni való ételek helyett.
Tipp:
Az itt felsorolt zöldségek mellett, vagy éppen helyett választhat bármilyen zöldséget, amelyet szívesen fogyasztana nyersen.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »