Zöldséges mártogatós recept

Hozzávalók:
- répa
- kígyóuborka
- kaliforniai paprika
- cukkíni
A sajtos mártogatóshoz:
- 25 dkg natúr krémsajt
- 2 db zöldhagyma, apróra vágva
- 1 teáskanál petrezselyemzöld, apróra vágva
- 1 teáskanál snidling, apróra vágva
- só
- bors
Elkészítés: A zöldségeket mossuk-pucoljuk meg, és vékony, hosszú hasábokra szeleteljük fel őket. Egyéni ízlés kérdése, hogy például az uborkának a héjétól megszabadulunk-e.
A sajtos mártogatós elkészítéséhez nincs más dolgunk, mint alaposan összekeverni a hozzávalókat.
A zöldségeket helyezzük gusztusosan egy tálra, és kínáljuk mellé a mártogatóst. A zöldséges mártogatóst ehetjük a főétkezések között, vacsorára, vagy egészségtelen nassolni való ételek helyett.
Tipp:
Az itt felsorolt zöldségek mellett, vagy éppen helyett választhat bármilyen zöldséget, amelyet szívesen fogyasztana nyersen.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »