Zöldséges mártogatós recept

Hozzávalók:
- répa
- kígyóuborka
- kaliforniai paprika
- cukkíni
A sajtos mártogatóshoz:
- 25 dkg natúr krémsajt
- 2 db zöldhagyma, apróra vágva
- 1 teáskanál petrezselyemzöld, apróra vágva
- 1 teáskanál snidling, apróra vágva
- só
- bors
Elkészítés: A zöldségeket mossuk-pucoljuk meg, és vékony, hosszú hasábokra szeleteljük fel őket. Egyéni ízlés kérdése, hogy például az uborkának a héjétól megszabadulunk-e.
A sajtos mártogatós elkészítéséhez nincs más dolgunk, mint alaposan összekeverni a hozzávalókat.
A zöldségeket helyezzük gusztusosan egy tálra, és kínáljuk mellé a mártogatóst. A zöldséges mártogatóst ehetjük a főétkezések között, vacsorára, vagy egészségtelen nassolni való ételek helyett.
Tipp:
Az itt felsorolt zöldségek mellett, vagy éppen helyett választhat bármilyen zöldséget, amelyet szívesen fogyasztana nyersen.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »